De Protoon Music Workshop

Stap in de unieke mobiele opnamestudio van Protoon Music en werk met de Protoon Music BOX © !

In deze gloednieuwe workshop componeren deelnemers met elkaar, razendsnel en op zeer innovatieve wijze, hun eigen muziekstuk.

Zij sturen zelf de opnames aan, spelen de muziek in en bepalen de opbouw van de muziek.
De deelnemer is muzikant, beatmaker en producer in 1 .

Elke denkbare geluidsbron is hierbij te gebruiken. Of het nu instrumenten zijn, je stem, samples of een geluid wat je ter plekke opneemt, bijv. een krakende deur of een druppelende kraan, O-VE-RAL kan mee gecomponeerd worden! Deze speciaal ontwikkelde techniek, door Protoon Music, werkt aan de hand van beeldherkenning. Iedereen is in beweging, zitten achter een computer is er niet bij.
De gemaakte muziekstukken zijn na afloop te beluisteren en te downloaden op de site van Protoon Music.
Voor jong en oud  met of zonder muziekervaring.

 

Volg ons op social media



Protoon Music

Mariange Schilham
Maurits Boreel

 

+31 (0)6 520 44 933
i
nfo@protoon.nl


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

© Copyright Protoon Music.
Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (beeld, tekst, muziek, video, etc.) die u op deze site (www.protoon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Protoon Music of zijn gelicenceerd aan Protoon Music.  Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Protoon Music.