De mannen van de Fakkelteit ontdekte de Protoon Music BOX, wat een energie, en enthousiasme! De Fakkelteit is een initiatief van Travers Welzijn en Rico in samenwerking met Hedon. Het is een broedplaats waar jongeren tussen de 13 en 23 jaar met hip hop en met name rap, aan de slag kunnen. Beluister hier hun gemaakte compositie.

In het avondprogramma van Festival Woest namen docenten en cultuurcoordinator deel aan de Protoon Music Workshop, lees hier hun reacties en beluister de gemaakte composities.

Eigen geluiden werden gezocht en gebruikt ter inspiratie .. Lees hun reacties en beluister de composities.

Het theatergezelschap van loods13 maakt haar voorstelling " iedereen narcissus" met de Protoon Music BOX.

Protoon Music in opdracht van Xplosief-creatieve workshops- bij het Vechtdal College in Ommen

de Protoon Music Workshop 6 juni, in het avondprogramma van Festival Woest. De programmering in de avond richt zich op iedereen die werkzaam of geïnteresseerd is in het veld van cultuur en onderwijs. Denk hierbij aan professionals op het gebied van cultuureducatie, participatie en amateurkunst, zoals docenten en centra voor de kunsten. Maar ook voor (individuele) aanbieders, kunstbeoefenaars en ouders is dit deel interessant

'De spelende mens' staat dit jaar centraal op het cultuureducatiefestival Woest. Protoon Music gaat met scholieren aan de slag om hun eigen creativiteit en improvisatietalent te bundelen in een uniek eigen gemaakt muziekstuk.

De Protoon Music Workshop nu ook in het workshop aanbod van Kunsteducatie Nederland. Bekijk hier het impressie/try-out filmpje van Sil Loeters (Kunsteducatie Nederland) .

Meer weergeven

Volg ons op social mediaProtoon Music

+31 (0)6 520 44 933
i
nfo@protoon.nl