“Leuk, ontspannend, inspirerend en vooral samen lachen. Bevorderd teamspirit op hele originele ontspannen manier” Tijdens een tweedaagse training in Noordwijk werd Protoon Music ingezet met als doel de deelnemers een nummer te laten creeeren wat hen zou doen aanzetten op kantoor direct aan de slag te gaan zodra ze hun gemaakte nummer zouden beluisteren. Lees hier de reacties.

De Protoon Music Workshop in Tivoli Vredenburg bij het evenement "Alles KIDS" te Utrecht

De Protoon Music Workshop voor kinderen! Maak jouw muziekstuk, laat je inspireren door de geluiden om je heen, hoe zou dat klinken REIZEN?

De Protoon Music workshop in het avondprogramma van Jenaplan conferentie 2019

Een culinair Couperus vertel- en theaterdiner, muzikale begeleiding met de Protoon MIDI Viool

Protoon Music werkt mee aan de pilot "wetenschap en techniekeducatie in het onderwijs" i.sm. Stadkamer en het Atelier.

Trainers en adviseurs van Ardis volgde de Protoon Music Workshop. Bekijk hier de impressievideo en lees de reacties...

De Protoon Music BOX als techniek bij het theaterstuk: " iedereen narcissus"


De mannen van de Fakkelteit ontdekte de Protoon Music BOX, wat een energie, en enthousiasme! De Fakkelteit is een initiatief van Travers Welzijn en Rico in samenwerking met Hedon. Het is een broedplaats waar jongeren tussen de 13 en 23 jaar met hip hop en met name rap, aan de slag kunnen. Beluister hier hun gemaakte compositie.

Meer weergeven

Volg ons op social mediaProtoon Music

Mariange Schilham
Maurits Boreel

 

+31 (0)6 520 44 933
i
nfo@protoon.nl


© Copyright Protoon Music.
Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (beeld, tekst, muziek, video, etc.) die u op deze site (www.protoon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Protoon Music of zijn gelicenceerd aan Protoon Music.  Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Protoon Music.