Groot Zwols Kinderboekenfeest

De Protoon Music Workshop voor kinderen!

Maak jouw muziekstuk, laat je inspireren door de geluiden om je heen, hoe zou dat klinken "REIZEN"?

 


13 oktober

Groot Zwols kinderboekenfeest! een festival compleet met theater, muziek, workshops, boekenmarkt én meer!

De naam zegt het al: voor het Groot Zwols Kinderboekenfeest wordt er groots uitgepakt. Het feest, dat plaatsvindt op zondag van 11.00 tot 14.00 uur, is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en hun ouders. Naast de kinderboekenruilbeurs, optredens en workshops valt er nog veel meer te beleven. De kinderen kunnen zelfs een dansje wagen! Er is een hapje en een drankje en diverse gastvoorlezers voorzien het feest van mooie verhalen. Eén ding is zeker: de Kinderboekenweek 2019 krijgt in Zwolle een onvergetelijke afsluiting!

Het Groot Zwols Kinderboekenfeest is een samenwerking van Poppodium Hedon, Stadkamer, Zwolse theaters, Doomijn, Museum de Fundatie en Travers.

Volg ons op social mediaProtoon Music

Maurits Boreel
Mariange Schilham

 

06 520 44 933
i
nfo@protoon.nl


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

© Copyright Protoon Music.
Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (beeld, tekst, muziek, video, etc.) die u op deze site (www.protoon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Protoon Music of zijn gelicenceerd aan Protoon Music.  Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Protoon Music.