Culturelezondag "Alles Kids"

De Protoon Music Workshop in Tivoli Vredenburg!
Bij het evenement "Alles KIDS" van de culturele zondagen te Utrecht.


Tijdens de derde editie van Alles Kids kun je weer een dag lang van alles zien, doen en beleven op heel veel verschillende plekken in de stad. Thema is ‘spelen met perspectief’ waaraan de vele deelnemers hun eigen invulling aan hebben gegeven. Van Domplein tot Leidsche Rijn, de wonderlijke wereld van Alles Kids zet met vele culturele activiteiten Utrecht één dag lang op z’n kop.

Voor alle kids, overal in de stad

Met meer dan honderd programmaonderdelen op ruim 40 locaties is er voor ieder wat wils, voor de allerjongsten en iets oudere kinderen.

  • zondag 20 oktober 14:00-15:00
  •  zondag 20 oktober 16:00-17:00
Droom jij er van je eigen top hit te schrijven? Stap dan in de bijzondere mobiele opnamestudio van Protoon Music. Je stuurt zelf de opnames aan, speelt de muziek in en bepaalt de opbouw van de muziek Je bent muzikant, beatmaker en producer in een! Elke denkbare geluidsbron is te gebruiken. Of het nu instrumenten zijn, je stem, samples of een geluid wat je ter plekke opneemt, bijv. een krakende deur of een druppelende kraan! De gemaakte muziekstukken zijn na afloop te beluisteren en te downloaden op de site van Protoon Music. 


 protoon.nl

Voor jong en oud met of zonder muziek ervaring! Neem je eigen instrument mee als je dat leuk vindt.

Volg ons op social mediaProtoon Music

Maurits Boreel
Mariange Schilham

 

06 520 44 933
i
nfo@protoon.nl


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

© Copyright Protoon Music.
Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (beeld, tekst, muziek, video, etc.) die u op deze site (www.protoon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Protoon Music of zijn gelicenceerd aan Protoon Music.  Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Protoon Music.