Quintus Kampen

Met de Protoon Music Workshop bij Quintus Kampen voor het Pieter Zandt College.

www.quintuskampen.nl 


Reacties Leerkrachten:

"Erg leuk, verrassend en interactief".  

"Een leuke manier om muziek samen te maken"

"Erg inspirerend! en leuk om te zien hoe de leerlingen met elkaar samenwerken!" 


Lees meer reacties leerlingen...

 

 


Volg ons op social mediaProtoon Music

Maurits Boreel
Mariange Schilham

 

06 520 44 933
i
nfo@protoon.nl


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

© Copyright Protoon Music.
Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (beeld, tekst, muziek, video, etc.) die u op deze site (www.protoon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Protoon Music of zijn gelicenceerd aan Protoon Music.  Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Protoon Music.