Nieuwe cultuureducatie flyer van Protoon Music.

• Op nieuwe en innovatieve wijze componeren & musiceren

In de workshop wordt gewerkt met de Protoon Music BOX, een nieuwe 

innovatieve en bijzondere muziektechnolgie die werkt met beeldherkenning.

• Samenwerken staat centraal

Iedere deelnemer heeft zijn eigen creatieve inbreng. 

Door samen overleggen, naar elkaar luisteren en knopen doorhakken komt een eigen orginele compositie tot stand.

• Leerzaam 

Met de speciale Protoon Music methodiek wordt deelnemers naast het leren gebruiken van o.a. rimte, dynamiek, harmonie en BPM ook geleerd muziek te ontleden (wat hoor je eigenlijk?), welke verschillende genres zijn er, hoe bouw je muziek op, wat moet een professioneel muzikant doen om een nummer in een studio op te nemen en vooral ook, wat doet muziek met je?

• Een uniek eindresultaat  

Deelnemers componeren met elkaar een eigen muziekstuk waarbij ook eigen gevonden en/of gemaakte geluiden gebruikt worden. 

• Eigen verantwoordelijkheid en regie

Binnen de workshop is ieder voorzich verantwoordelijk voor het inspelen, 

opnemen en arrangeren van de muziek. 

• Componeren zonder achter een computer te zitten

Door de opzet en het gebruik van de technologie van Protoon Music is 

iedereen fysiek in beweging.

• Voor deelnemers met of zonder muziekervaring

Iedereen kan deelnemen.

De Protoon Music Workshop

Stap in de unieke opnamestudio van Protoon Music 

In deze gloednieuwe muzikale workshop componeren deelnemers, met elkaar, razendsnel en op zeer innovatieve wijze, hun eigen muziekstuk.  Zij sturen zèlf de opnames aan, spelen de muziek in èn bepalen de opbouw van de muziek.
De deelnemer is muzikant, beatmaker en producer in één.

Elke denkbare geluidsbron is hierbij te gebruiken. Of het nu instrumenten zijn, je stem, samples of een geluid wat je ter plekke opneemt, bijv. een krakende deur of een druppelende kraan, O-VE-RAL kan mee gecomponeerd worden!
Iedereen is in beweging, zitten achter een computerscherm is er niet bij.
Deze bijzondere techniek werkt met zwart/wit plaatjes (QR codes) die 

herkend worden door een camera. De gemaakte muziekstukken zijn na afloop te beluisteren en te downloaden op de site van Protoon Music. Voor het beluisteren van de resultaten, reacties leerlingen en leerkrachten, filmpjes en meer info ga naar: www.protoon.nl

Volg ons op social mediaProtoon Music

Maurits Boreel
Mariange Schilham

 

06 520 44 933
i
nfo@protoon.nl


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

© Copyright Protoon Music.
Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (beeld, tekst, muziek, video, etc.) die u op deze site (www.protoon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Protoon Music of zijn gelicenceerd aan Protoon Music.  Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Protoon Music.