Wat vinden cultuurcoördinatoren en docenten van de Protoon Music Workshop?

"Super leuk! Het is actief, hilarisch, muzikaal, educatief ...etc." ( docent/ckv/schoolopleider)

" 1 woord GE-WEL-DIG, het hield mijn aandacht vast en muzikaal aanstekelijk" (TOM onderwijs)

"Actief, creatief en origineel" (docent/cultuurcoördinator)

"Inspirerend, blij & waanzinnig leuk om te doen! Samenwerken en in een korte tijd iets gaafs neerzetten op een eenvoudige manier die toch toch weer fantasierijk is!" (docent/ onderwijsadviseur)

"Creatief, speels, gezellig en goed voor de samenwerking, iedereen doet mee, mooie opbouw" (docent)


Volg ons op social mediaProtoon Music

Maurits Boreel
Mariange Schilham

 

06 520 44 933
i
nfo@protoon.nl


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

© Copyright Protoon Music.
Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (beeld, tekst, muziek, video, etc.) die u op deze site (www.protoon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Protoon Music of zijn gelicenceerd aan Protoon Music.  Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Protoon Music.